Studiedag Familieplatform 24/11/2017

Aankondiging studiedag

24/11/2017


Het Familieplatform Geestelijke Gezondheid organiseert op 24 november haar jaarlijkse studiedag:


Een krachtige GGZ mét families

Beleid, visies en goede praktijken


Zie hier voor meer info.

Om in te schrijven, klik hier.

Voor vragen of moeilijkheden bij het inschrijven kan je contact opnemen met: dorien.vranckaert@familieplatform.beIndienen

posterpresentatie


Voor het namiddagdeel van onze studiedag 'Een krachtige GGZ mét families' zijn we op zoek naar zorgverleners, beleidsmakers, zorg- en familieorganisaties, onderzoekers,… die graag hun ‘good practice(s)’, vernieuwende of inspirerende initiatieven m.b.t. familieparticipatie/familiebeleid willen delen a.d.h.v. een posterpresentatie. De bedoeling is dat de deelnemers van onze studiedag vrij kunnen rondlopen en naar eigen keuze de posters kunnen bekijken die hen aanspreken. Voor jullie is het een kans om jullie organisatie onder de aandacht te brengen en jullie harde werk, goede ideeën, uitgewerkt materiaal te delen om zo ook anderen te inspireren om aan de slag te gaan rond het bejegenen, betrekken, informeren en ondersteunen van familiebetrokkenen in de geestelijke gezondheidszorg.

Indien jullie geïnteresseerd zijn om een poster te ontwerpen rond jullie ‘good practice(s)’, ontvangen wij graag hiervan een samenvatting ten laatste 30/9 zodat wij een selectie kunnen maken van de ingezonden ideeën. Op de studiedag zelf zal ‘de beste poster’ worden beloond.

Voor het indienen van een posterpresentatie, klik hier.